یافته پژوهشی محققان؛

مواد نگهدارنده مواد غذایی به سیستم ایمنی صدمه می رسانند

مواد نگهدارنده مواد غذایی به سیستم ایمنی صدمه می رسانند

به گزارش بریونی در مطالعه اخیر، تأثیر مضر مواد افزودنی شیمیایی به مواد غذایی بر سیستم ایمنی مورد بررسی قرار گرفته است.



به گزارش بریونی به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، این مطالعه مقایسه نتایج آزمایش سم شناسی آزمایشگاهی با داده های حاصل از آزمایشات قبلی حیوانات و تحقیقات معتبر اپیدمیولوژیک بوده است.
نتایج نشان داد که یک ماده نگهدارنده غذایی رایج موسوم بهtert-Butylhydroquinone (TBHQ) امکان دارد بر عملکرد سیستم ایمنی بدن تاثیر منفی بگذارد.
مواد شیمیایی متداول مختلف امکان دارد به سیستم ایمنی بدن صدمه رسانده و سبب اختلال در عملکرد آن شوند. این اثرات مضر امکان دارد موقتی یا دائمی باشد. تأثیرات احتمالی ناشی از صدمه به سیستم ایمنی عبارتند از:
• حساسیت بیشتر از حد؛
• التهاب مزمن؛
• سرکوب سیستم ایمنی، یا اختلال در توانایی بدن برای مقابله با عفونت ها؛
• تحریک سیستم ایمنی که می تواند از راه واکنش های ایمنی سبب صدمه به بافت شود؛ و
• خودایمنی.
به طور خاص، اگر یک ماده سمی ناشی از صدمه به سیستم ایمنی بدن سبب تولید آنتی بادی های کمتری در بدن شود، می تواند بر مقابله با عفونت های فعال و محافظت در مقابل عفونت های بعدی تاثیر بگذارد.
TBHQ یک ماده نگهدارنده رایج است که تولیدکنندگان از آن برای افزایش ماندگاری محصولات خود استفاده می نمایند. طبق براوردها، این ماده نگهدارنده در حدود ۱۲۵۰ غذای فرآوری شده وجود دارد.
دکتر «اولگا نایدنکو»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «داده های ما نشان داده است که TBHQ امکان دارد سبب تغییرات در عملکرد سیستم ایمنی شود.»
وی در ادامه می افزاید: « TBHQبر چندین پارامتر سیستم ایمنی تاثیر گذاشته و باعث افزایش ریسک توقف عملکرد سیستم ایمنی می شود.»

1400/01/19
11:49:27
5.0 / 5
336
تگهای خبر: تولید , سیستم , طب , غذا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۴
بریونی