مطالعات نشان می دهد؛

مصرف قارچ برای کاهش خطر افسردگی مفید می باشد

مصرف قارچ برای کاهش خطر افسردگی مفید می باشد

به گزارش بریونی به قول محققان، قارچ ها نه تنها خطر مبتلا شدن به سرطان و مرگ زودرس را کم می کنند، بلکه تحقیقات جدید هم نشان داده است که این سوپرخوراکی امکان دارد برای سلامت روان فرد هم مفید باشد.



به گزارش بریونی به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، محققان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا از داده های در ارتباط با رژیم غذایی و سلامت روان جمع آوری شده از بیشتر از ۲۴۰۰۰ بزرگسال آمریکایی در فاصله سال های ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۶ استفاده کردند. آنها دریافتند افرادی که قارچ می خورند با احتمال کمتر افسردگی روبرو بودند.
به گفته محققان، قارچ حاوی آنتی اکسیدانی معروف به ergothioneine است که امکان دارد نقش حفاظتی در مقابل صدمه سلولی و بافتی بدن داشته باشد. مطالعات نشان داده است که آنتی اکسیدان ها از چندین بیماری روانی مانند اسکیزوفرنی، اختلال دوقطبی و افسردگی جلوگیری می کنند.
«جیبریل با»، سرپرست تیم تحقیق، می گوید: «قارچ ها بالاترین منبع غذایی اسیدآمینه ارگوتیونین هستند؛ ضد التهابی که توسط انسان قابل سنتز نیست. داشتن مقادیر بالای این ماده امکان دارد خطر فشار اکسایشی و در نتیجه علایم افسردگی را هم کم کند.»
قارچ دکمه سفید، متداول ترین نوع قارچ، حاوی پتاسیم است که به کاهش اضطراب کمک می نماید. علاوه بر این، بعضی از گونه های دیگر قارچ های خوراکی امکان دارد بروز عامل های نوروتروفیک مانند سنتز فاکتور رشد عصبی را تحریک کنند که می تواند بر جلوگیری از اختلالات عصبی همچون افسردگی تاثیر بگذارند.
قبل از این تحقیق، مطالعات کمی جهت بررسی ارتباط بین مصرف قارچ و افسردگی انجام شده است و اغلب آنها آزمایشات بالینی با کمتر از ۱۰۰ شرکت کننده بوده اند. محققان معتقدند این مطالعه اهمیت بالینی و سلامت عمومی مصرف قارچ را بعنوان ابزاری برای کاهش افسردگی و جلوگیری از سایر بیماری ها برجسته می کند.


منبع:

1400/08/02
12:52:21
5.0 / 5
232
تگهای خبر: ابزار , خوراك , خوراكی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۴
بریونی