محققان پی بردند؛

آب گوجه فرنگی در از بین بردن باکتری حصبه موثر است

آب گوجه فرنگی در از بین بردن باکتری حصبه موثر است

به گزارش بریونی، تحقیقات جدید نشان داده است که باکتری های عامل بیماری حصبه، قاتل اصلی کودکان در کشورهای درحال توسعه، می توانند در مقابل چیزی به آسانی آب گوجه فرنگی صدمه پذیر باشند.



به گزارش بریونی به نقل از مهربه نقل از مدیسن نت، حصبه در اثر باکتری سالمونلا تیفی (S. Typhi) ایجاد می شود و معمولا ناشی از مواد غذایی یا نوشیدنی های آلوده است. علایم آن شامل حالت تهوع، تب و درد شکم است. بدون درمان، این بیماری می تواند کُشنده باشد.
بیش از ۹ میلیون مورد حصبه هر سال در سراسر دنیا ثبت می شود.
محققان دانشگاه کرنل نیویورک درصدد بررسی خصوصیات ضد باکتریایی گوجه فرنگی و آب گوجه فرنگی برآمدند.
«جونگ مین سونگ»، نویسنده اصلی مطالعه، اظهار داشت: «هدف اصلی ما در این مطالعه این بود که دریابیم آیا آب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی می تواند عوامل بیماری زا روده، همچون سالمونلا تفی را از بین ببرد.»
سونگ اظهار داشت: «پس از انجام آزمایشات متنوعی در آزمایشگاه، تحقیقات ما نشان داده است که آب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی می تواند باکتری های روده ای مانند سالمونلا در دستگاه گوارش انسان را از بین ببرد.»
برای فهمیدن این موضوع، محققان ژنوم گوجه فرنگی را بررسی کردند. آنها پپتیدهای ضد میکروبی معروف که سبب اختلال در غشای محافظ یک باکتری می شوند را به دقت تحلیل و بررسی کردند.
محققان گفتند ژنوم گوجه فرنگی حداقل دو پپتید از این دست تولید می کند که به نظر می آید به نابودی S. Typhi کمک می نماید.
سونگ امیدوار است که یافته های آنها مصرف آب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی را در میان بچه های صدمه پذیر در مقابل حصبه ترغیب کند.
به گفته محققان، رژیم های غذایی سرشار از میوه و سبزیجات هم دارای خاصیت ضدباکتریایی هستند.



منبع:

1402/11/20
22:54:57
5.0 / 5
194
تگهای خبر: تولید , دستگاه , رژیم , سبزیجات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
بریونی