كارشناس غذا عنوان كرد؛

تفاوت غذاهای فراسودمند و غذاهای دارویی

تفاوت غذاهای فراسودمند و غذاهای دارویی

به گزارش بریونی، کارشناس غذایی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: غذاهای فراسودمند و غذاهای دارویی از نظر هدف و نحوه مصرف تفاوت های اساسی با یکدیگر دارند.


به گزارش بریونی به نقل از مهر، زهره پوراحمدی گفت: غذاهای فراسودمند، غذاهایی هستند که علاوه بر تامین نیازهای تغذیه ای روزانه، خواص بهداشتی و درمانی دارند و می توانند به پیش گیری از بیماریها کمک کنند. به عنوان مثال، محصولات پروبیوتیک، ماهی های چرب، و مغزهای خشک (مانند گردو) نمونه هایی از این غذاها هستند. این نوع غذاها به سبب ترکیبات مفیدشان می توانند به بهبود عملکرد سیستم ایمنی، کاهش التهاب، و سلامت قلب و عروق کمک کنند. وی ادامه داد: غذاهای دارویی به طور دقیقتر برای درمان بیماریها یا کاستن علائم آنها طراحی شده اند. این غذاها به طور معمول حاوی ترکیبات فعال می باشند که تأثیر مستقیمی بر روی بیماریهای خاص دارند. بعنوان مثال، زردچوبه به خاطر خاصیت ضد التهابی در درمان برخی بیماریها مورد استفاده قرار می گیرد. این دسته از غذاها ممکنست به عنوان مکملی برای درمان های دارویی تجویز شوند و نیاز به مشاوره با پزشک یا متخصص تغذیه دارند. پوراحمدی توضیح داد: هدف اصلی غذاهای فراسودمند، حفظ و ارتقا سلامت عمومی است، در صورتیکه غذاهای دارویی برای درمان و مدیریت بیماریها مصرف می شوند. وی به اهمیت مشورت با متخصصان در مورد مصرف غذاهای دارویی تاکید و اشاره کرد: این غذاها ممکنست عوارض جانبی داشته باشند یا با داروهای دیگر تداخل کنند، بدین سبب مصرف آنها باید تحت نظر پزشک باشد. پور احمد اشاره کرد: درک صحیح تفاوت های بین این دو نوع غذا می تواند به افراد کمک نماید تا انتخاب های بهتری در رژیم غذایی خود داشته باشند و از خواص سلامتی آنها بهره مند شوند. وی همین طور سفارش کرد که افراد به ترکیب مناسبی از هر دو نوع غذا در رژیم غذایی خود توجه داشته باشند تا از فواید هر دو بهره مند شوند.


منبع:

1403/08/01
10:44:40
5.0 / 5
106
تگهای خبر: پزشك , تخصص , رژیم , رژیم غذایی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۱
بریونی