مصرف لبنیات در ایران ۱۷۰ کیلوگرم کمتر از متوسط جهانی است
به گزارش بریونی، سرپرست اداره امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر جبران کاهش سرانه ی مصرف لبنیات در کشور تأکید نمود.
به گزارش بریونی به نقل از ایفدانا، حشمت الله رضوی اظهار داشت: با عنایت به مشکلات اقتصادی مردم، یکی از راهکارهای مؤثر برای جبران کاهش سرانه ی مصرف لبنیات، افزایش ارزش غذایی محصولات موجود در بازار است، بدون این که قیمت آنها تغییر کند. وی ضمن اشاره به افزایش تولید محصولات لبنی پروبیوتیک و غنی شده با ویتامین ها، عنوان کرد: این محصولات می توانند بخشی از خلأ تغذیه ای ناشی از کمبود ویتامین ها و غذاهای فراسودمند را جبران کنند. محصولات غنی شده می توانند اهمیت بالای ی در ارتقا سلامت جامعه ایفا کنند، بخصوص برای گروههای حساس مانند کودکان، سالمندان و زنان آبستن. رضوی اضافه کرد: سرانه ی مصرف لبنیات در کشور حدود ۷۰ تا ۸۰ کیلوگرم در سال است، در حالیکه میانگین جهانی به بیشتر از ۲۵۰ کیلوگرم می رسد. این تفاوت نگران کننده است و می تواند در بلند مدت سلامت عمومی جامعه را تهدید کند. وی ضمن اشاره به اهمیت پشتیبانی از مصرف محصولات با کیفیت و پرارزش لبنیات، اظهار داشت: در کنار حفظ قیمت، باید فرهنگ مصرف این محصولات در جامعه تقویت شود تا به تغذیه سالم تر و کاهش مشکلات بهداشتی در آینده منجر گردد.
منبع: beriooni.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب