سالاد را باید چه موقع بخوریم؟
به گزارش بریونی، یکی از باورهای رایج در بین برخی افراد اینست که مصرف سالاد و سبزیجات همراه با وعده های اصلی غذایی امکان دارد باعث مشکلات گوارشی مانند سوءهاضمه یا ناراحتی معده شود.
به گزارش بریونی به نقل از وبدا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، به این باور چنین پاسخ داد: در مجموع، در صورتیکه فرد گرفتار بیماریهای خاص گوارشی مانند گاستریت (ورم معده)، زخم های دستگاه گوارش، رفلاکس معده به مری و یا اختلالات مشابه نباشد، مصرف سبزیجات و سالاد قبل از غذا، همزمان با غذا یا بعد از آن، مشکلی برای دستگاه گوارش ایجاد نخواهد کرد. اما در افرادی که دارای مشکلات زمینه ای گوارشی هستند، مصرف فیبر بالا (مانند آن چه در سبزیجات خام وجود دارد) می تواند به علت کُند کردن حرکات دستگاه گوارش، علائمی مانند نفخ، درد شکمی یا سنگینی معده را تشدید کند. درنتیجه، مصرف سالاد و سبزیجات برای افراد سالم نه تنها مشکلی ایجاد نمی کند، بلکه به علت داشتن فیبر، ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها، بخشی مهم از یک رژیم غذایی سالم شمرده می شود. سفارش می شود افرادی که بیماریهای گوارشی دارند، در مورد نوع، مقدار و زمان مصرف سبزیجات با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنند.
منبع: بریونی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب