پیرصالحی:

سلامت مردم خط قرمز سازمان غذا و دارو است

سلامت مردم خط قرمز سازمان غذا و دارو است

به گزارش بریونی، رییس سازمان غذا و دارو، ضمن اشاره به اهمیت کیفیت محصولات غذایی تولید داخل، اظهار داشت: سلامت مردم خط قرمز سازمان غذا و دارو است.


به گزارش بریونی به نقل از ایفدانا، مهدی پیرصالحی اضافه کرد: هر ضابطه ای که تضمین کننده ایمنی و سلامت جامعه باشد، از آن حمایت می نماییم. وی با تکیه بر نقش کیفیت در صنعت غذا، اظهار داشت: بااینکه در ظاهر مسؤلان فنی پاسخگوی کیفیت و سلامت محصولات غذایی هستند، اما نباید فراموش نماییم که آنها فقط ناظر هستند و کیفیت یک وظیفه جمعی است و همه، از مدیران عامل، پرسنل و تمامی کنشگران حوزه و ما بعنوان دولت، باید به آن متعهد باشند. این تعهد جمعی تضمین می نماید که تولید، توزیع و مصرف غذا با استانداردهای ایمنی و سلامت همسو باشد و اعتماد مردم حفظ شود. پیرصالحی با اشاره به جایگاه ایران در عرصه صنایع غذایی، گفت: امروز در زمینه غذا، سلامت، امنیت و بسته بندی، کشور در موقعیتی پیشرو قرار دارد و باید صنایع غذایی را بعنوان بازیگران مؤثر در بازارهای داخلی و خارجی ببینیم. وی با اشاره به توافق های انجام شده میان سازمان غذا و دارو و کنشگران صنعت غذا، اضافه کرد: در این توافق ها قرار شد تعدد پروانه ها در عرصه غذا کاهش پیدا کند تا تولیدکنندگان بتوانند با سرعت و سهولت بیشتری در راه نوآوری و توسعه حرکت کنند. رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به شعار جهانی امسال همه با هم برای غذایی بهتر و آینده ای بهتر، تاکید کرد: این شعار باید در عمل نیز تحقق یابد و همه ارکان صنعت غذا با هم افزایی، تعهد و نوآوری در راه پیشرفت سلامت جامعه گام بردارند. پیرصالحی اظهار داشت: در بازدیدهایی که از صنایع غذایی داشتم، واقعا به توانایی، خلاقیت و تعهد کنشگران این صنعت افتخار کردم. مشاهده تلاشهای شبانه روزی تولیدکنندگان، استفاده از تکنولوژی های جدید، رعایت استانداردهای ایمنی و بسته بندی هوشمند نشان دهنده اهمیت بالای آنها در توسعه بازار داخلی و حضور موفق در بازارهای جهانی است و امید می رود این روند با حمایت مستمر دولت و سازمان غذا و دارو ادامه یابد.
به اجمال، وی با تأکید بر نقش کیفیت در صنعت غذا، عنوان کرد: بااینکه در ظاهر مسئولین فنی پاسخگوی کیفیت و سلامت محصولات غذایی هستند، اما نباید فراموش نماییم که آنها فقط ناظر هستند و کیفیت یک وظیفه جمعی است و همه، از مدیران عامل، پرسنل و تمامی کنشگران حوزه و ما به عنوان دولت، باید به آن متعهد باشند. وی با اشاره به توافق های انجام شده میان سازمان غذا و دارو و کنشگران صنعت غذا، افزود: در این توافق ها قرار شد تعدد پروانه ها در حوزه غذا کاهش پیدا کند تا تولیدکنندگان بتوانند با سرعت و سهولت بیشتری در راه نوآوری و توسعه حرکت کنند.
1404/08/03
11:37:49
5.0 / 5
10
تگهای خبر: تكنولوژی , تولید , سازمان غذا و دارو , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۴
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

بریونی