پاسخ سازمان غذا و دارو به روند تولید قند و شکر
به گزارش بریونی، رییس اداره غذاهای ویژه، روغن و بسته بندی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: پروسه تولید قند و شکر در کارخانه های مجاز کشور با روشهای ایمن و تحت نظارت دقیق به انجام می رسد.
به گزارش بریونی به نقل از ایفدانا، زهره پوراحمد، ضمن اشاره به نگرانی های مطرح شده درباره ی استفاده از جوهر قند در صنایع قند و شکر اظهار داشت: بلانکیت هیچ جایگاهی در فرایند تولید قند و شکر کارخانه ای ندارد و این محصولات بر مبنای ضوابط فنی و بهداشتی مصوب تولید می شوند. وی خاطرنشان کرد: در صنایع رسمی قند و شکر، تصفیه با بهره گیری از روش هایی مانند آهک و گاز کربنیک به انجام می رسد و تنها برخی ترکیبات مشابه در حد خیلی محدود و بر اساس استانداردهای ملی مجاز هستند که میزان آنها به شکل مستمر پایش می شود. پوراحمد ضمن اشاره به نظارت های سازمان غذا و دارو اظهار داشت: خطوط تولید، انبار مواد اولیه و محصولات غائی کارخانه های دارای پروانه ساخت به صورت منظم مورد بازرسی و نمونه برداری قرار می گیرند و سلامت این محصولات برای مصرف کنندگان قابل اطمینان است. وی اشاره کرد: چالش اصلی مربوط به عرضه محصولات فله ای و بدون هویت است که خارج از چرخه نظارت رسمی قرار دارند و نمی توان سلامت آنها را تضمین نمود.
به طور خلاصه وی اشاره کرد: در صنایع رسمی قند و شکر، تصفیه با استفاده از روش هایی مانند آهک و گاز کربنیک به انجام می رسد و تنها برخی ترکیبات مشابه در حد خیلی محدود و بر مبنای معیارهای ملی مجاز هستند که میزان آنها به صورت مستمر پایش می شود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب