مطالعات محقق ایرانی در آمریكا نشان می دهد؛

پوست میوه ها در پیش گیری از بیماری ام اس قابل استفاده می باشد

پوست میوه ها در پیش گیری از بیماری ام اس قابل استفاده می باشد

بریونی: تحقیقات نشان می دهد اسید اورسولیك كه به وفور در پوست میوه ها و برخی گیاهان یافت می شود هم از بیماری ام اس پیشگیری می كند و هم نورون های لطمه دیده در این بیماری را ترمیم می كند.



به گزارش بریونی به نقل از مهر، هم اكنون برای بیماری ام اس درمان هایی وجود دارد كه روند پیشرفت بیماری را آهسته می كند. اما درمان های فعلی به سختی قادر به ترمیم لطمه های جدی به سلول های مغزی موسوم به نورون ها هستند.
تحقیق جدید پژوهشگران دانشگاه توماس جفرسون پنسیلوانیا نشان میدهد تركیب موجود در پوست میوه هایی نظیر سیب و انواع آلوهای خشك شده، و برخی گیاهان می تواند لطمه بیشتر به نورون ها را كم كند و همین طور می تواند به بازسازی غلاف های محافظ پوشش دهنده نورون ها كمك كرده و در نتیجه روند لطمه به نورن ها را معكوس نماید.
دكتر «عبدالمحمد رستمی»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «ما برای تأیید ایمنی تركیب اسید اورسولیك نیاز به تحقیقات بیشتری داریم. اما همین یافته هم، نشانه عالی جدیدی برای درمان این بیماری است.»
محققان در این تحقیق از نوع تصفیه شده لابراتواری اسید اورسولیك در موش های مبتلا به ام اس استفاده كردند.
محققان به مدت ۶۰ روز موش ها را با این روند تحت درمان قرار دادند و شاهد شروع روند بهبودی در روز ۲۰ درمان بودند. موش هایی كه در ابتدای مطالعه فلج بودند، پس از اختتام درمان، توانایی راه رفتن شأن را مجدداً به دست آوردند، هرچند حركت شأن با ضعف همراه بود.
محققان مشاهده نمودند اسید اورسولیك سبب توقف سلول های Th17 می شود؛ Th17 نوعی سلول ایمنی است كه یكی از محرك های اصلی واكنش خودایمنی پاتولوژیك در بیماری ام اس است.
گام بعدی این پژوهشگران، آزمایش میزان ایمنی استفاده از این تركیب در درمان است.


منبع:

1399/01/31
22:04:24
5.0 / 5
3360
تگهای خبر: پوست , میوه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
بریونی