محققان ایتالیایی دریافتند؛

رژیم غذایی كتوژنیك به پیش گیری از كووید ۱۹ كمك می نماید

رژیم غذایی كتوژنیك به پیش گیری از كووید ۱۹ كمك می نماید

پژوهشگران مشاهده نمودند رژیم غذایی کتوژنیک می تواند به پیشگیری و کاهش شدت بیماری کووید19 کمک نماید.



به گزارش بریونی به نقل از مهر، مطالعه جدید پژوهشگران دانشگاه پادائو ایتالیا در مورد اهمیت رژیم غذایی کتوژنیک در کاهش سریع چندین فاکتور پرخطر کووید ۱۹ نظیر چاقی، دیابت نوع ۲، و فشارخون بالا است.
از آنجائیکه این رژیم غذایی دارای تأثیرات ضدالتهابی، تنظیم کننده سیستم ایمنی، متابولیکی و قلبی عروقی است در پیش گیری از عفونت و عوارض احتمالی بیماری کووید ۱۹ مؤثر است.
محققان معتقدند کاهش سریع تمام شاخصهای پرخطر قابل اصلاح، بویژه چاقی همراه با عوارض متابولیکی، باید پایه و ستون اصلی اقدامات بعدی سلامت در کنترل موج های بعدی عفونت کروناویروس باشد.
محققان پی بردند رژیم غذایی در کاهش ریسک کووید ۱۹ بسیار مهمست و باید مواد خوراکی حاوی خواص بالا آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی در رژیم غذایی گنجانده شود.
فواید رژیم غذایی کتوژنیک، افزایش مقاومت میتوکندری در مقابل استرس، فعالیت بهتر آنتی اکسیدانی، ترمیم بهتر DNA و سلول های لطمه دیده، و حساسیت انسولین است.
به گفته پژوهشگران، کتون ها مانع از فعالیت التهابی در واکنش به عفونت های ویروسی می شوند و می توانند از واکنش بیش از اندازه التهابی در رابطه با توفان سیتوکینی در نوع حاد کووید ۱۹ پیشگیری نمایند.
محققان معتقدند رژیم غذایی کتوژنیک با افزایش کتون های بدن به شیوه فیزیولوژیکی سبب افزایش قابلیت سلول های ایمنی در پیش گیری از عفونت کروناویروس می شود.


منبع:

1399/09/25
22:38:28
5.0 / 5
981
تگهای خبر: چاقی , خوراك , خوراكی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
بریونی