مطالعات نشان می دهد؛

رژیم غذایی بر خطر مبتلا شدن به کووید 19 و شدت بیماری تأثیر دارد

رژیم غذایی بر خطر مبتلا شدن به کووید 19 و شدت بیماری تأثیر دارد

نتایج این مطالعه، رابطه بین غذاهای گیاهی سالم را با خطر کمتر مبتلا شدن به کووید ۱۹ و عوارض شدید بعد از عفونت نشان داده است.



به گزارش بریونی به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، باآنکه مشکلات متابولیکی مانند چاقی و دیابت نوع ۲ با افزایش ریسک ابتلاء به کووید ۱۹ و همینطور افزایش ریسک بروز عوارض جدی بعد از عفونت مرتبط می باشد، اما تاثیر رژیم غذایی بر این خطرات ناشناخته است.
در مطالعه اخیر محققان بیمارستان عمومی ماساچوست، افرادی که از رژیم غذایی گیاهی پیروی می کردند، در هر دو مورد خطرات کمتری داشتند. به نظر می آید تأثیرات مفید رژیم غذایی بر خطر ابتلاء به کووید ۱۹ در افرادی که در مناطق دارای محرومیت های اجتماعی و اقتصادی بالا زندگی می کنند بسیار مهم می باشد.
«جوردی مرینو»، سرپرست تیم تحقیق، می گوید: «گزارش های قبلی نشان داده است که تغذیه نامناسب یک خصوصیت مشترک در میان گروه هایی است که تحت تاثیر پاندمی بوده اند.»
در این مطالعه، داده های در ارتباط با ۵۹۲، ۵۷۱ شرکت کننده برپایه تکمیل یک نظرسنجی انجام شد. پرسشنامه درباره عادات رژیم غذایی این افراد پیش از پاندمی بود. کیفیت رژیم غذایی با استفاده از نمره رژیم غذایی گیاهی ارزیابی شد.
در طول مدت پیگیری این افراد، ۳۱، ۸۳۱ شرکت کننده مبتلا به کووید ۱۹ شدند. بررسی ارزیابی ها نشان داد افرادی که بیشترین مصرف میوه و سبزیجات را در رژیم غذایی شأن داشتند ۹ درصد کمتر با ابتلاء به کووید ۱۹ و ۴۱ درصد کمتر با خطر ابتلاء به نوع شدید کووید ۱۹ روبرو بودند.
محققان تاکید می کنند این نتایج به معنای نادیده گرفتن اهمیت واکسیناسیون و استفاده از ماسک نیست بلکه نشان داده است که افراد می توانند با عنایت به رژیم غذایی شأن تا حدودی خطر ابتلاء به کووید ۱۹ را کاهش دهند.


منبع:

1400/06/25
14:42:39
5.0 / 5
204
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
بریونی