هشدار نسبت به افزایش مصرف کافئین در بین دانش آموزان

هشدار نسبت به افزایش مصرف کافئین در بین دانش آموزان

بریونی: مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، نسبت به افزایش مصرف کافئین در بین دانش آموزان گوشزد نمود.


به گزارش بریونی به نقل از ایفدانا، عبداعبدالعظیم بهفر اظهار داشت: مصرف نوشیدنی های انرژی زا، قهوه، نوشابه های گازدار و شکلات های صنعتی می تواند تأثیرات منفی بر سلامت جسمی و روانی نوجوانان داشته باشد. وی ادامه داد: مطالعات علمی نشان داده است مصرف بیش از اندازه کافئین سبب اختلال خواب، افزایش اضطراب و بی قراری، بالا رفتن فشار خون و ضربان قلب، کاهش جذب کلسیم و حتی ایجاد وابستگی می شود. این مسایل می تواند عملکرد تحصیلی دانش آموزان و سلامت عمومی آنها را تحت تاثیر قرار دهد. بهفر اظهار داشت: خانواده ها و مدارس باید نسبت به آگاه سازی دانش آموزان اقدام نمایند و مصرف نوشیدنی های پرکافئین را محدود کنند. تشویق به مصرف آب، شیر و دمنوش های گیاهی، رعایت خواب کافی و فعالیت بدنی منظم از راهکارهای مؤثر برای کاهش اثرات منفی کافئین است. وی ادامه داد: نظارت بر فروش نوشیدنی های انرژی زا و نوشابه های پرکافئین در مدارس، عرضه آموزش تدریجی برای کاهش مصرف و همکاری نزدیک با وزارت آموزش و پرورش از برنامه های در حال اجراست تا سلامت دانش آموزان حفظ شود و تمرکز آنها در مدرسه افزایش یابد. به طور خلاصه این مسائل می تواند عملکرد تحصیلی دانش آموزان و سلامت عمومی آنها را تحت تأثیر قرار دهد.



منبع:

1404/07/12
10:44:21
5.0 / 5
21
تگهای خبر: آموزش , سازمان غذا و دارو , سلامت , شكلات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

بریونی