محققان چینی می گویند؛

كاهش ریسك مبتلاشدن به سرطان روده با مصرف سیر و پیاز

كاهش ریسك مبتلاشدن به سرطان روده با مصرف سیر و پیاز

بریونی: بگفته محققان، مصرف سبزیجات خانواده آلیوم كه شامل پیاز، سیر، تره فرنگی و موسیر هستند، با كاهش ریسك مبتلاشدن به سرطان روده بزرگ مرتبط هستند.



به گزارش بریونی به نقل از مهر، تحقیقات محققان دانشگاه پزشكی چین نشان داده است مصرف میزان بالا سبزیجات آلیومی ریسك مبتلاشدن به سرطان روده بزرگ را تا ۷۹ درصد می كاهد.
«ژی لی»، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «نكته حائز اهمیت در این تحقیق این است كه هر چقدر مصرف سبزیجات آلیومی بیشتر باشد، میزان حفاظت در مقابل سرطان روده بزرگ بیشتر خواهد بود.»
وی در ادامه می افزاید: «به طوركلی یافته های فعلی نشان داده است كه چقدر پیشگیری اولیه از مبتلاشدن به سرطان روده بزرگ بوسیله تغییر در سبك زندگی مهم می باشد.»
در این مطالعه، ۸۳۳ بیمار مبتلا به سرطان روده بزرگ با ۸۳۳ بیمار فاقد این بیماری مقایسه شدند.
طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، سرطان روده بزرگ یكی از شایع ترین سرطان ها در سراسر جهان است بطوریكه در سال ۲۰۱۸، ۱.۸۰ میلیون مورد مبتلاشدن به این سرطان و ۸۶۲ هزار مرگ ناشی از این سرطان در جهان وجود داشته است.
به گفته محققان سبزیجاتی كه در خانواده آلیوم ها قرار دارند، می توانند خطر مبتلاشدن به سرطان معده و روده را كاهش دهند. مزایای این سبزیجات به سبب وجود تركیبات سولفوری است. بااینكه مكانیسم دقیق این تركیبات هنوز معین نمی باشد اما فرضیه ها بر این اصل استوار است كه پیاز دارای موادی است كه از رشد تومورها جلوگیری می كند. این سبزی پرخاصیت منبع خوبی از آنتی اكسیدان و ویتامین C است كه موجب می شود بدن افراد با رادیكال های آزاد روبرو شود.

1397/12/11
17:45:24
5.0 / 5
4778
تگهای خبر: پزشك , سبزیجات , طب , ویتامین
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
بریونی