رئیس هیئت مدیره انجمن خوراك و نوشیدنی ایران؛
لزوم رعایت قوانین تغذیه كودكان مبتلا به سرطان
به گزارش بریونی رئیس هیئت مدیره انجمن خوراك و نوشیدنی ایران، اظهار داشت: تغذیه كودكان مبتلا به سرطان، قوانین و الزامات خاص خودش را دارد كه باید رعایت شود.
به گزارش بریونی به نقل از مهر، مراسم اختتامیه پویش جهانی كودك سالم با برگزاری كارگاه آموزشی پخت غذا با مواد اولیه تازه، برای كودكان مبتلا به سرطان برگزار گردید. محمدرضا قاسمی رئیس هیئت مدیره انجمن خوراك و نوشیدنی ایران در مورد برگزاری اختتامیه پویش جهانی كودك سالم، اظهار داشت: انجمن خوراك و نوشیدنی ایران تصمیم گرفت با بهره گیری از ظرفیت های جامعه مدنی به خصوص محك كه یكی از مورد اعتمادترین نهادهای مردم نهاد در حوزه كودكان است، نسبت به رشد و توسعه فرهنگ تغذیه سالم در این قشر اقدام نماید. وی با اشاره به شرایط خاص تغذیه كودكان مبتلا به سرطان و رعایت الزاماتی نظیر عدم امكان آوردن غذای پخته به داخل محك، اضافه كرد: این قوانین برای تغذیه كودكان مبتلا به سرطان بسیار لازم است و برگزاری كارگاه آموزشی ما هم با رعایت این موارد برگزار شده است. قاسمی افزود: در این پویش، مواد غذایی كه انتخاب شده اند، نماد تازگی و مغذی بودن برای كودكان هستند و برای طبخ غذا به صورت تازه به این كارگاه آموزشی آوردیم كه برای رشد كودكان و همینطور تقویت سیستم دفاعی آنها مفید می باشد. وی اظهار داشت: عرضه خدمات همه جانبه به كودكان مبتلا به سرطان در راه درمان یكی از مهم ترین اهداف موسسه محك است و در زمینه تغذیه كودكان كه زیر مجموعه این خدمات قرار دارد تابحال موفق به كسب استاندارد HACCP از آلمان شده است. قاسمی اضافه كرد: این استاندارد به معنای یك روش مدون و مشخص برای تجزیه و تحلیل خطرات ایمنی مواد غذایی و اقدامات كنترلی مورد نیاز است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب