مدیركل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت؛
تغذیه نوروزی را جدی بگیرید
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نسبت به افزایش وزن در روزهای نوروز و احتمال مبتلا شدن به کرونا در افراد چاق اخطار داد.
به گزارش بریونی به نقل از مهر، زهرا عبداللهی، بر لزوم رعایت رژیم مناسب غذایی در تعطیلات نوروزی تصریح کرد و اظهار داشت: اضافه وزن و چاقی، یکی از عوارض تغییر برنامه غذایی در روزهای نوروز است. وی با عنوان این مطلب که احتمال ابتلای افراد چاق به کرونا بیشتر است، اضافه کرد: ازاین رو با رعایت نکاتی در تغذیه خود در این ایام می توانید از بروز اضافه وزن و چاقی پیشگیری کنید. عبداللهی افزود: مواد غذایی شیرین و پر چرب زمینه ساز اضافه وزن و چاقی و به تبع آن افزایش احتمال ابتلاء به کرونا، دیابت، پر فشاری خون، چربی خون بالا، کبد چرب می شوند و خود این بیماری ها خطر ابتلاء و مرگ ناشی از کووید ۱۹ را زیاد می کند. وی افزود: به جای مصرف تنقلات و مواد غذایی با نمک و چربی و قند بالا از مواد غذایی با نمک و قند و چربی کمتر استفاده نماییم تا این دوران همه گیری را با سلامتی پشت سر بگذاریم. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت افزود: سفارش می شود برای جلوگیری از اضافه وزن و چاقی که عامل خطر ابتلاء به کرونا است به جای شیرینی یا شکلات یک عدد میوه مصرف کنید. وی ادامه داد: چاقی عامل خطر مهم ابتلاء به کرونا به حساب می آید. مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ در افراد چاق بیشتر است. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت افزود: کم آبی ریسک ابتلاء به کرونا را زیاد می کند، ازاین رو روزی ۶ تا ۸ لیوان آب بنوشید.
منبع: بریونی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب