محققان استرالیایی می گویند؛

مصرف زیاد قهوه خطر پوكی استخوان را زیاد می كند

مصرف زیاد قهوه خطر پوكی استخوان را زیاد می كند

به گزارش بریونی تحقیقات جدید نشان داده است که مصرف کافئین اضافی امکان دارد با افزایش ریسک پوکی استخوان ارتباط داشته باشد.



به گزارش بریونی به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، محققان دانشگاه ساوت استرالیا با بررسی تأثیرات قهوه بر چگونگی تنظیم کلسیم در بدن توسط کلیه ها دریافتند که مصرف دوز بالای کافئین (۸۰۰ میلی گرم) در یک دوره شش ساعته، میزان کلسیم از دست رفته در ادرار را تقریباً دو برابر می کند.
این نخستین مطالعه ای است که تاثیر مصرف کوتاه مدت کافئین با دوز بالا را بر روی پاکسازی کلسیم، سدیم و کراتینین از کلیه در بزرگسالان سالم گزارش می کند.
کافئین یکی از پرمصرف ترین داروهای تفریحی در جهان است که ۸۰ درصد بزرگسالان حداقل یک نوشیدنی کافئین دار در روز مصرف می کنند.
کافئین یک ماده محرک رایج است که برای شروع روز و هوشیار ماندن مصرف می شود. حتی ارتش برای کمک به مبارزه با خواب آلودگی از کافئین استفاده می نماید.
در حالی که قهوه مزایای خویش را دارد، تأیید خطرات ناشی از آن هم مهم است؛ یکی از آنها نحوه کنترل کلسیم توسط کلیه های ما است.
«هایلی شولتز»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «تحقیقات ما نشان داد افرادی که ۸۰۰ میلی گرم کافئین در یک روز کاری معمولی مصرف می کنند، دفع کلسیم در ادرارشان ۷۷ درصد افزایش می یابد و ایجاد کمبود بالقوه کلسیم می تواند بر استخوان های آنها تاثیر بگذارد.»
پوکی استخوان یک بیماری مزمن، دردناک و ناتوان کننده است که سبب می شود استخوان ها گرفتار تراکم کم استخوان شده و در معرض شکستگی قرار بگیرند.
وی در ادامه می افزاید: «میانگین مصرف کافئین روزانه حدود ۲۰۰ میلی گرم است، تقریباً دو فنجان قهوه. و نوشیدن هشت فنجان قهوه (۸۰۰ میلی گرم کافئین) زیاد است.»

1400/05/02
23:18:14
5.0 / 5
888
تگهای خبر: استخوان , كلسیم , مصرف
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
بریونی