رئیس جامعه هتلداران ایران خبر داد:

تدوین بسته جدید پشتیبانی از صنایع گردشگری

تدوین بسته جدید پشتیبانی از صنایع گردشگری

بریونی: رییس جامعه هتلداران ایران از تدوین بسته حمایتی برای صنعت گردشگری و بهبود وضعیت این صنایع لطمه دیده از کرونا آگاهی داد.


جمشیده حمزه زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایرنا درباب ارسال نامه جامعه هتلداران ایران به علی اصغر شالبافیان معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درباب ارائه پیشنهاد های حمایتی اظهار داشت: هتل ها و مراکز اقامتی گردشگری در همه گیری کرونا، لطمه های گسترده ای دیدند و تا حالا بسته های حمایتی کمک چندانی به این مراکز اقامتی و هتل ها نکرده است. در صورت واکسیناسیون ۷۰ درصدی جمعیت تا آخر سال و ارائه روادید ورود به توریستهای خارجی می توان تاب آوری فعالان صنعت گردشگری را به حداکثر رساند.
وی بازپرداخت وام کرونا ای از نیمه سال ۱۴۰۱ به مدت سه سال با همان بهره ۱۲ درصدی بدون لحاظ جریمه، همین طور امهال پرداخت قبوض آب برق گاز مصرفی تاسیسات گردشگری تا نیمه دوم سال ۱۴۰۱ همچون دیگر موارد حداقلی برای بازگشت به شرایط معمول دانست.
حمزه زاده اظهار داشت: بخشودگی اجاره بهای تاسیساتی که توسط دولت، وزارت میراث فرهنگی و گردشگری شهرداری ها، اوقاف و مابقی نهادهای عمومی و دولتی در اختیار بخش خصوصی گرفته همچون دیگر موارد است. خیلی از این صاحبان صنایع که از شروع اسفند سال ۹۸ تا آخر سال ۱۴۰۰ تنها به حفظ و نگهداری اماکن پرداختند و نفعی نبردند، قراردشان، دو سال تمدید شود.
رئیس جامعه هتلداران ایران اظهار داشت: شروع پرداخت ارزش افزوده دو فصل سال ۱۴۰۰ به فصل دوم سال ۱۴۰۱ بصورت اقساط یکساله موکول گردد، همین طور تمام عوارض شهرداری ها در سالهای ۹۹ و ۱۴۰۰ مرتبط به تاسیسات گردشگری شامل بخشودگی شود.

حمزه زاده یکی دیگر از شرایط برای بازگشت صنایع گردشگری به شرایط حداقلی را تمدید مهلت پرداخت وام کرونائی تا آخر سال ۱۴۰۰ و تسهیل روند پرداخت وام ها و تغییر در نحوه محاسبه مبالغ وام ها دانست و اظهار داشت: مبالغ وام ها باتوجه به حجم سرمایه گذاری یا کاربری های گوناگون مجموعه گردشگری، همانند کاربری های فرهنگی میراث و گردشگری تغییر کند. امیدواریم این بسته های گردشگری در ستاد ملی مقابله با کرونا تایید و بعد از آن اجرائی شود.
شیوع کرونا که از اسفند ۱۳۹۸ شواهدی از آن در ایران هم مشاهده شد و با چند دوره قرنطینه و منع مسافرت همراه بود، خسارت زیادی به صنعت گردشگری زده است. هر چند آمار متفاوتی از میزان این خسارات مطرح می شود، آمار دقیق از آن در دست نیست و گفته می شود طی ۱۸ ماه گذشته حدود ۳۲ هزار میلیارد تومان به بخش های مختلف این صنعت لطمه وارد شده است.



منبع:

1400/07/13
11:43:15
5.0 / 5
636
تگهای خبر: اقامت , توریست , صنایع دستی , گردشگری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۱
بریونی